czwartek, 12 marca 2015

Szampon nawilżający migdał Vatika

Nawilżający szampon do włosów ze słodkimi migdałami

200 ml


  • migdał, miód, jogurt

  • intensywnie nawilża i odżywia

  • włosy suche i kręcone

 

Szampon Sweet Almond Vatika intensywnie nawilża i odżywia osłabione, suche i szorstkie włosy często zniszczone suszarką czy prostownicą. Przeznaczony jest do włosów suchych i łamliwych, a także kręconych, długich, splątanych po zwykłym myciu, bez konieczności nakładania odżywki.

Szampon ułatwia rozczesywanie i układanie mokrych lub wilgotnych włosów. Nie plącze ich, nie matuje i nie obciąża. Produkt nadaje blasku włosom, które wyglądają na zdrowe i mocne. Zawiera migdały, jogurt, miód oraz hennę. Składniki te przyczyniają się do leczniczych właściwości szamponu i to one powodują,że włosy są jedwabiście miękkie i wygładzone. Migdały zawarte w składzie odżywiają włosy i sprawiają, ze stają się miękkie. Henna wraz z innymi składnikami odżywia i wzmacnia włosy u nasady. Miód nawilża i odżywia włosy oraz skórę głowy. Jogurt nawilża, regeneruje, poprawia elastyczność włosów i chroni je przed czynnikami zewnętrznymi.

 

Sposób użycia: Nałóż na wilgotne włosy i skórę głowy, delikatnie masuj do uzyskania piany. Spłucz, w razie potrzeby czynność powtórz. Aby uzyskać najlepsze rezultaty pozostaw pianę na włosach na minutę, a następnie spłucz.


Skład: Water, Sodium Laureth Sulphate, Cocomidopropyl Betaine, Carbomer, Dimethiconol (and) TEA-dodecylbenzenesulphonate, Cocamide MEA,Etylene Glycol, Distearate, Trimethylsily Amodimethicone (and) Laurenth-7 (and) Laureth - 5, Perfume, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Methyl Paraben, Propylene Glycol, Quaterized hydroxyrthyl cellulose (HEC) polymers, Acrylamide copolymer, DMDM Hydantoin, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Propyl Paraben, Tetradibutyl Pentaerithityl Hydroxyhydrocinnamate, Honey Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Extract, Lawsonia Inermis Extract, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Suffonate (and) Buteth-3 (and) Tributyl Citrate, Yoghurt Extract, FD & C Yellow No. 6 (CI 15985)


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz